Admin Šrajbek

Izradili smo kalendar koji vam olakšava posao financija i administracije u poduzeću! Na 12 mjesečnih kartica označeni su svi zakonski rokovi i obaveze izvještavanja i dostavljanja dokumentacije. Naznačeni su i različiti međunarodni dani koje ćete možda željeti obilježiti u svojoj organizaciji.

Kako ne biste zanemarili svoje zdravlje dok radite, s druge strane kartica se nalaze jednostavne uredske vježbe za razgibavanje i podizanje koncentracije.

Šrajbek (odšrajbati, pisati na kajkavskom narječju) je izrađen od recikliranog papira, tiskan eko-bojama, a kutija u kojoj dolazi može služiti i kao stalak za tablet.

Uz Šrajbek dolazi i pripadajući Google kalendar pa sve što je u Šrajbeku možete vidjeti i na vašem mobitelu i računalu!

Cijena jednog kalendara je 85,00 kn sa PDV-om

Mini Šrajbek

Mini Šrajbek je kalendar koji se sklapa u kocku, te daje osnovne informacije o danima i mjesecima u godini. Idealan je kao mali znak pažnje vašim zaposlenicima ili poslovnim partnerima.

Izrađen je u obliku puzzli gdje se prvih šest mjeseci nalazi  sa jedne strane, a drugi šest sa druge. Primatelj poklona ima zadatak da samostalno sastavi kocku kalendar.

Osim neobičnog dizajna, može se koristiti i kao držač olovaka i papira. Isto tako većina zaposlenika ima i djecu, pa je kalendar u obliku puzzli i zanimljiva igračka.

Cijena jednog kalendara je 35,00 kn sa PDV-om. U cijenu je uključena i kuverta koja se može prilagoditi klijentu.

Želim naručiti!

ZATRAŽITE PONUDU